TAKAISIN OMAAN KEHOON – KONSULTAATIO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAKAISIN OMAAN KEHOON –KONSULTAATIO

Takaisin omaan kehoon –konsultaatio lisää tietämystä äidin kehon nykytilasta ja tukee synnytyksestä ja raskausajasta palautumista.

Konsultaatio on suunniteltu vähentämään äidin omaan kehoon ja liikunnan aloittamiseen liittyvää hämmennystä, epävarmuutta ja epätietoisuutta.

Tämä tuote on sinulle äiti, joka epäröit liikunnan aloittamisen suhteen, mietit, mitä uskallat tehdä ja onko sinulla erkauma. Voit olla hiljattain synnyttänyt tai synnytyksestä voi olla useampikin vuosi aikaa. Voit tulla konsultaatioon myös vauvan kanssa. Autan sinut hyvään alkuun ja voimme sopia seurantakertoja sen mukaan, mikä tuntuu sinusta tarpeelliselta.

Konsultaatiossa kartoitetaan ryhti, lantionpohjan kunto keskustellen sekä mitataan erkauma. Opetan lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen välisen yhteyden. Annan vinkit kotiin. Kerron sinulle mitä sinun tulee välttää ja miten voit edesauttaa palautumistasi. Ohjaan sinut eteenpäin osaaviin käsiin (fysioterapia, osteopatia, hieronta, kiropraktiikka, ravintoneuvonta) mikäli tarpeellista.

Asiakaspalautetta konsultaatiosta:

”Sain juuri minulle sopivia liikkeitä, joita treenaamalla kehoni palautuu raskaudesta ja synnytyksestä!

Yksilöllinen ohjelma juuri mun kehityskohteista, juuri mulle sopivaan aikaan ilman sitoutumista kurssiin. Vauvankin rytmit muuttuu koko ajan niin paljon, että voi olla helpotus ettei tarvitse yrittää sovittaa vauvan rytmejä kurssin rytmiin vaan ottaa tunnin silloin kun molemmat on pirteitä.

Toivoin alussa ehkä liikkeitä enemmän, mutta kotona tajusin että rajoitettu lista on parempi jotta kynnys treenin tekemiseen ei kasva. Oli hyvä että kyselit kaikista vaivoista jne koska aina ei muista itse oma-aloitteisesti kertoa, mutta joku vaiva voi johtua jostain virheasennosta tms jonka voisi itsekin korjata

Yksilöllinen, kiireetön tunti henkilökohtaista ohjausta juuri itselle sopivaan aikaan.”

Mitä hyötyä on konsultaatiosta?

Tiedät mitä lihaksia sinun kannattaa venyttää, mitä vahvistaa. Tiedät milloin on syytä hakeutua fysioterapiaan, miten voit edesauttaa keskivartalon palautumista.

Teen Takaisin omaan kehoon -konsultaatioita Kulosaaren Mommy&me:n (Kulosaarenpuistotie 42) viihtyisissä tiloissa.

Hinta: 80€/ 60min

Voit varata ajan suoraan tästä tai laittaa minulle s-postia osoitteeseen miia@vaumii.fi

Katso täältä hyvinvointivalmentaja Leeni Viion blogiteksti sekä video Takaisin omaan kehoon -konsultaatiosta.