TAKAISIN OMAAN KEHOON –YKSILÖVALMENNUSPAKETTI

Takaisin omaan kehoon -Valmennuspaketti tukee äidin kehon palautumista, omaa kehoaan kuunnellen, hyvällä fiiliksellä ja itselle toimivalla aikataululla.

Tämä tuote on sinulle äiti, joka kaipaat tukea liikunnan aloittamiseen, pysähtymistä oman kehosi ja viisautesi äärelle, rohkaisua toteuttaa se mikä tekisi sinulle ja kehollesi hyvää. Se mikä toimisi sinun arjessasi ja veisi sinut kohti tavoitettasi hyvinvoivasta kehosta.

Synnytyksen jälkeen keho on vielä pitkään erityisessä tilassa; nivelet ja nivelsiteet ovat löysät, sisäelimet hakevat omaa paikkaansa, mahdolliset leikkausarvet vaativat oman huomionsa, ryhtilihakset ovat heikossa kunnossa muuttuneen asennon vuoksi, lantionpohjan toimintahäiriöistä kärsii joka viides synnyttänyt nainen.

Kolmi-osainen valmennus alkaa kehon kartoituksella: missä nyt mennään? Mitä muutoksia olet huomannut kehossasi? Tarkastetaan ryhti, puhutaan lantionpohjan kunnosta, mitataan erkauma. Määritetään tavoite, jota kohti lähdetään kulkemaan. Annan tarvittavat työkalut, joilla pääset eteenpäin ja laadit itse toimintasuunnitelman, joka toimii sekä sinulle, että perheellesi.  Seurantakerroilla pysähdytään miettimään missä mennään, mikä toimi, mikä ei, mihin tarvitset apuja? Annan tarvittaessa lisätietoja, teetän harjoituksia, joilla voit kiivetä esteiden ylitse.

Teen valmennuksia Kulosaaren Mommy&Me:n (Kulosaarenpuistotie 42) viihtyisissä tiloissa.

Hinta: 3x  75-90min/ 270€

Varaa aika tästä tai sähköpostitse: miia@vaumii.fi