Äitiys on ihan parasta elämässäni, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, että siihen liittyisi vain rakkauden ja onnen täyteisiä tunteita.

Äitiyden myötä moni kokee tunneskaalan laajentuvan molempiin suuntiin; rakkaus läikkyy yli, mutta toisaalta myös pelko, suru ja viha voivat tuntua voimakkaampana kuin koskaan. Monesti näitä vaikeita tunteita koettaa väistellä, vastustaa tai työntää pois. Turruttaa tv:llä, alkoholilla tai kovatehoisella liikunnalla, pitää poissa täyteen ahdetulla kalenterilla. Toisinaan vaikeat tunteet voivat aiheuttaa myös syyllisyyttä tai häpeää. Ja entä jos se paljon puhuttu ja hehkutettu äidin rakkaus ei herääkään heti synnytyslaitoksella!?

Vaikeat tunteet ovat kuitenkin kuin pieniä lapsia, jotka kaipaavat huomiota. Jos ne eivät saa tarvitsemaansa, niiden huuto vain yltyy.

Siksi on tärkeää osata olla myös vaikeiden tunteiden kanssa, sallia niidenkin olla olemassa ja tuntua kehossa. Emme ole yhtä kuin tunteet, joita koemme, vaan tunteita tulee ja menee. Voimme suhtautua niihin lempeästi ja hyväksyen. Ja voimme myös luoda myönteisiä tunteita elämäämme.

Ja näitä taitoja opetan sinulle Äiti ja tunteet -onlineworkshopissa.

Tässä workshopissa:

saat käyttöösi laajan tunnesanaston

opit kuinka voit vaikuttaa tunteisiisi

opit harjoituksen, jonka kanssa voit kohdata vaikeita tunteita

opit mitä hyvää on vaikeissa tunnetiloissa

opit kuinka voit luoda myönteisiä tunteita arkeesi

Workshopissa tehdään kirjoitus ja läsnäoloharjoituksia, joista keskustellaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse jakaa ryhmässä mitään sellaista mitä et halua jakaa.

Workshopin ohjaa Mindfulnessohjaaja (CMIF), Positiivisen psykologian asiantuntija ja Life Coach, Miia Vauhkonen

Workshop pidetään zoomin välityksellä

pe 9.10.2020 klo 13-14.30

Hinta: 43,50

Varaa mukaan kynä ja paperia, kupponen lempiteetä tai kahvia ja istahda alas <3