Äidin ikioma pilates -synnytyksen jälkeen Helsinki VauMii

Äidin ikioma pilates –jatkoryhmä äideille 

Äidin ikioma, kehoa ja mieltä hellivä, rauhoittava ja vahvistava kurssi, joka toimii jatkona Babypilatekselle tai erkaumaneuvonnassa käyneille.  Huomioidaan raskausajasta ja synnytyksestä palautumassa oleva keho, seurataan erkaumaa ja treenataaan sen ehdoilla pienryhmässä.

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat hengittää syvään, olla läsnä omassa kehossasi ja saada yksilöllistä ohjausta sekä vertaistukea muista äideistä.

Kurssi räätälöidään osallistujien lähtötason, tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kurssi lisää kehotietoisuutta, vahvistaa keskikorsetin syvimpiä lihasryhmiä: lantionpohjaa, multifidusta sekä syvää poikittaista vatsalihasta, rentouttaa mieltä, vähentää lihaskireyksiä, tukee kehon palautumista synnytyksestä ja raskausajasta, parantaa ryhtiä, vähentää selkäkipuja ja -vaivoja ja tuo läsnäoloa arkeen.

Asiakaspalautetta kurssilta:

”Olo on aina tuntiesi jälkeen kuin uudesti syntyneellä, kerrassaan mahtava, voimaantunut ja rentoutunut. Olet loistava ja ihanan sydämellinen ohjaaja, parempaa ei voisi toivoa eikä saada.”

”Kiitos ihanista pilatestunneista! En voi sanoin kuvailla, kuinka mukavaa on ollut; olet kerrassaan upea ohjaaja <3 Iso, iso kiitos siis! ”

”Kiitos valtavan oivalluttavasta ja inspiroivasta jaksosta! Oman kehon tunteminen on ottanut suuren harppauksen ja oman itsensä arvostaminen muistui taas mieleen 🙂 <3”

”Viikottaiset pilates -tunnit (vauvan kanssa ja ilman) ovat parantaneet sekä henkistä että fyysistä hyvinvointiani nousujohteisesti koko kevään ajan! Erkauma on lähtenyt kapenemaan ja lantionpohja ei tunnu ”väsyneeltä” päivän päätteeksi.”

Äidin ikioma pilates online

ma 11.1.-8.3.2021

klo 18.15-19.15 Online (Zoom)

osta kurssi tästä

Seuraavat kurssit