Läsnäoloa ja lempeyttä äitiyteen

Istun lastenhuoneen lattialla legojen keskellä, mieli on levoton ja keho väsymyksestä kierroksilla. Haluaisin pysähtyä ja uppoutua leikkiin, mutta tiskipöytä odottaa raivausta, pyykit ovat jo olleet liian pitkään koneessa. Uhmakkaan kaksivuotiaan kanssa taannun hänen tasolleen, koska minulla ei ole takataskussa niitä tunnetaitoja, joita tarvitsisin. Omassa vaikeudessani arvostelen ja syyllistän itseäni. Läsnäolo tuntuu olevan saavuttamattomissa.

Läsnäoloa ja lempeyttä äitiyteen on mindfulnessin peruskurssi äidille. Se koostuu viidestä tunnin mittaisesta tapaamisesta, joiden avulla tutustut mindfulnessiiin ja asenteisiin, jotka auttavat harjoituksen ja elämän tuomissa haasteissa. Harjoittelet olemista ja asioiden kokemista tekemisen ja tietämisen sijaan. Vahvistat kehon ja mielen yhteyttä, opit tunnetaitoja ja työskentelyä stressaavien ajatusten kanssa. Vahvistat lempeyttä, ystävällisyyttä ja myötätuntoa itseäsi kohtaan.

Tämä kurssi on sinulle, joka haluaisit olla vahvemmin läsnä arjessasi. Haluaisit olla se tunnetaitoinen vanhempi. Ja sinulle, joka haluat vahvistaa lempeää yhteyttä omaan kehoon, itseen ja muihin.

Tapaamme viisi kertaa sunnuntaiaamuisin klo 9-10 eri teemojen äärellä. Ryhmän keskustelut ovat luottamuksellisia, eikä kenenkää tarvitse jakaa mitään sellaista mitä ei halua.

Saat mukaasi joka kerrasta äänitteen, jonka mukana voit jatkaa harjoittelua arjessa sekä facebookryhmän tuen.

 

Tällä kurssilla:

opit kuinka käyttää hengitystä ankkurina

asenteen merkityksen vaikeuksia kohdattaessa

luot yhteyttä omaan kehoosi

opit kohtaamaan vaikeita tunnetiloja

luomaan positiivisia tunnetiloja

opit työskentelemään stressaavien ajatusten kanssa

vahvistat lempeyttä ja myötätuntoa itseä ja muita kohtaan

saat vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta

saat äänitteet, joiden avulla harjoitella

 

 

Läsnäoloa ja lempeyttä äitiyteen

Su 1.-29.11.2020 klo 9-10 Online

140€ 

Lisätietoja: miia@vaumii.fi

Osta kurssi verkkokaupasta