Lempeä voima -pienryhmävalmennus on matka itsemyötätuntoisempaan arkeen. Se pysäyttää itsen äärelle, vahvistaa lempeyttä sinussa ja luo sisäisiä voimavaroja vaikeisiin hetkiin. Itsemyötätunto on muuttanut jotakin minussa pysyvästi, nyt haluan kutsua sinut mukaan.

Itsemyötätunto on yksi hyvinvoinnin keskeisimpiä elementtejä, koskettaen kaikkia kukoistuksen kehän osa-alueita. Silti useimmat meistä ovat itseään kohtaan todella kriittisiä ja puhuvat itselleen ilkeämmin kuin pahimmille vihamiehilleen. Itsemyötätuntoon harvoin onkaan kulttuurissamme kannustettu, päinvastoin se on nähty heikkouden tai itsesäälin merkkinä tai yhdistetty laiskuuteen tai saamattomuuteen.

Tutkimustulokset itsemyötätunnosta kuitenkin osoittavat, että itsemyötätuntoiset ihmiset voivat paremmin, ponnahtavat ylös vastoinkäymisistä nopeammin, sitoutuvat vahvemmin terveytensä edistämiseen ja ovat valmiimpia yrittämään uudelleen epäonnistumisen jälkeen.

Ensimmäisellä kerralla tutustumme itsemyötätunnon elementteihin, yleisimpiin väärinkäsityksiin siihen liittyen, sekä tapaamme kohdella itseämme kun meillä on vaikeaa. Toisella kerralla syvennytään mindfulnessiin, joka on yksi itsemyötätunnon peruselementeistä. Kolmannella kerralla harjoitellaan lempeän äänen vahvistamista itsessä. Neljännen kerran teema on syvästi eläminen ja se ohjaa meitä pysähtymään arvojen äärelle. Viidennellä kerralla opetellaan vaikeiden tunteiden kohtaamista myötätuntoisesti. Kuudennella kerralla harjoitellaan huomaamaan ja nauttimaan elämän myönteisistä puolista ja omasta itsestä.

Tapaamme verkossa viikottain pysähtyen hetkeen, tehden mindfulness- ja kirjoitusharjoituksia ja keskustellen. Mitään sellaista ei kuitenkaan tarvitse jakaa, mitä ei halua. Annan harjoituksen myös kotiin vahvistettavaksi.

Lempeä voima -pienryhmävalmennus Online

Tulossa keväällä 2021! Lisätietoja myöhemmin <3

Sisältää ohjauksen, kirjalliset kotitehtävät ja äänitteet harjoittelua varten. Toivottaessa myös facebookryhmän tuen.

Lempeä voima -pienryhmävalmennus sopii sinulle, joka olet ankara itsellesi.