Mindful Mama mindfulness kurssi raskausaikaan

Mindful mama

Mindful Mama pienryhmävalmennus valmistaa sydäntä ja mieltä raskausaikaan, synnytykseen ja elämään. Tällä kurssilla tutustut Mindfulnessin perusteisiin ja opit vahvistamaan läsnäolon taitojasi kiireisessäkin arjessa. Luot lempeää yhteyttä muuttuvaan kehoon ja opit tärkeitä tunnetaitoja sekä stressaavien ajatusten kanssa työskentelyä, joista on sinulle hyötyä myös synnytyksessä. Opit lisäämään positiivisia tunteita arkeesi ja hyväksymään raskausaikaan liittyvää epävarmuutta ja -tietoisuutta. Harjoittelussa vahvistuu myös lempeys itseä ja muita kohtaan, mikä on tärkeää, kun opettelet äidiksi uudelle perheenjäsenelle.

Mindful Mama kurssi kokoontuu viikoittain Online. Alustan joka kerralle eri teemaan, pääset tekemään uusia harjoituksia ja jakamaan ryhmässä kokemuksiasi. Saat joka viikko uudet äänitteet kotiharjoittelusi tueksi sekä tekstit käsitellyistä teemoista.

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2021!

Tämä kurssi sopii sinulle, jos

olet raskaana

olet kiinnostunut läsnäolosta ja mindfulnessista

haluaisit olla läsnäoleva ja tunnetaitoinen vanhempi

kaipaat tukea raskausaikaan ja luottamusta synnytykseen

kaipaat vertaistukea muista samassa tilanteissa olevista

Tämä on niin mun juttu!

Mindful Mama mindfulness kurssi raskausaikaan

Mitä hyötyä kurssista on sinulle?

Opit mindfulnessin perusteet

Luot yhteyttä omaan kehoon ja vauvaan tietoisesti jo raskausaikana

Opit hyväksymään epämiellyttävät tunteet ja vahvistat miellyttäviä

ymmärrät synnytyksen kulun ja mielen merkityksen siinä

Saat arvokasta vertaistukea, muista

Saat rauhallisen hetken viikkoosi

Opit ja oivallat uutta kehostasi, mielestäsi ja tunteistasi

Opit suhtautumaan voimakkaisiin tunteisiin ja ajatuksiin uudella tavalla

Ennaltaehkäiset synnytyksen jälkeistä masennusta

Kyllä! Haluan mukaan!

Kurssilaisten suusta:

”Odotan esikoistani, joten koko äidiksi kasvaminen niin kehon kuin mielen tasolla on ollut uutta ja jännittävää. Kurssi toi erilaisia näkemyksiä ja työkaluja sekä todella arvokasta vertaistukea.”

”Pidin siitä, että alustit harjoitukset kertomalla mihin kiinnittää huomiota ja sitomalla harjoitukset synnytyksen / vauva-ajan tukitoiminnoiksi. Ajattelun ja mielen asettaminen ”paikoilleen” tuntui helpottavalta ja ymmärsin kurssin ansiosta kuinka paljon synnytystäkin värittää oma mielentila ja että siihen voi vaikuttaa. Synnytystä kuvataan usein kaaosmaisesti ja se on tuntunut itselle aina vieraalta – paljon mieluummin lähestyn asiaa sun tarjoamasta kulmasta.”

”Synnytyksessä minulle oli eniten hyötyä siitä, että koin olevani valmistautunut ”koitokseen”, sekä hengitykseen keskittymisestä, hengityksestä ylipäätään ja äänenkäytöstä sekä supistusten että ponnistusten aikana.”

”Saat luotua kurssille todella lämpimän tunnelman. Sekä tunneilla että viesteistäsi välittyy se, että pidät työstäsi, suunnittelet sisältöjä huolellisesti ja ammattitaidolla ja toisaalta olet rehellinen sen suhteen missä et ole asiantuntija. Se herättää luottamusta.”

”Sain uskoa siihen, että tällä kertaa (toinen lapsi) tulen paremmin sinuiksi supistuskipujen kanssa. En voi niitä poistaa (itse) mutta ajatuksillani on äärettömän suuri vaikutus siihen miten otan ne vastaan. Ekalla kertaa olin stressi-paniikissa koko ajan ja nyt ymmärrän että sillä on vaikutusta synnytyksen etenemiseen miten rauhallinen pystyn itse olemaan. Tämä oli huippu oivallus, kiitos siitä! Lisäksi jääpala-testi oli silmiä avaava! Lähden paljon paremmalla fiiliksellä synnyttämään.”

”Puhut ihanasti kehoon ja synnytykseen liittyen. Kerroit upeasti mitä synnytyksessä tapahtuu (kehossa). Kukaan ei ollut koskaan sitä minulle noin hyvin kertonut vaikka tämä on jo toinen raskauteni. Muutenkin pidän rauhallisesta olemuksestasi. Tunneillasi on hyvä tunnelma sen lisäksi että olet selvästi huippu ammattilainen! ”

Sinua ohjaan minä,  Mindfulness Ohjaaja (CMIF) Miia Vauhkonen. Olen itse kahden lapsen äiti ja työskennellyt äitien hyvinvoinnin parissa 10 vuotta. Raskausaika ja vauvavuodet ovat olleet minulle voimakkaita kokemuksia, joihin olisin aikoinani kaivannut tukea. Tukea siihen, kuinka hyväksyä kaikki se, mikä muuttuu vauvan myötä, tukea voimakkaiden tunteiden ja epävarmuuden kanssa olemiseen. Tukea siihen, kuinka työskennellä synnytyskivun kanssa ja tukea ja lempeyttä siihen, kun opettelee olemaan äiti.

Nyt voin tarjota tätä tukea työni kautta sekä keholle että mielelle ja niin pienryhmille kuin yksilöllisestikin.

Voit kysellä kurssista lisää: miia@vaumii.fi

”Hyvinvointia pintaa syvemmältä.”