Erkaumaneuvonta Helsinki

ERKAUMANEUVONTA

Mietitkö sinä miten lähteä turvallisesti liikkeelle synnytyksen jälkeen? Oletko epävarma onko sinulla erkaumaa? Tai koska on turvallista palata juoksulenkkien pariin?

Moni äiti jää muuttuneen kehonsa kanssa yksin ja epävarmuuden tilaan synnytyksen jälkeen. Erkaumaneuvonta lisää tietämystä äidin kehon nykytilasta ja tukee synnytyksestä ja raskausajasta palautumista. Erkaumaneuvonta on suunniteltu vähentämään äidin omaan kehoon ja liikunnan aloittamiseen liittyvää hämmennystä, epävarmuutta ja epätietoisuutta.

Erkaumaneuvonnassa jutellaan synnytyksestä ja lantionpohjan toiminnasta, mitataan palpoiden erkauma sekä aktiivisena että levossa, seurataan hengityksen kulkua sekä tarkistetaan ryhti.

Kartoituksen tiimoilta saat kotiin kirjalliset ja kuvalliset liikeohjeet, jotka on mietitty juuri sinun kehosi tarpeita huomioiden, ja jotka tukevat tehokkaasti kehon luonnollista palautumista.  Lisäksi kerron sinulle mitä sinun tulee ottaa huomioon liikunnan pariin siirtymisessä. Ohjaan sinut eteenpäin osaaviin käsiin (fysioterapia, osteopatia, hieronta, kiropraktiikka, ravintoneuvonta) mikäli se on tarpeellista.

Tämä palvelu on sinulle äiti, joka epäröit liikunnan aloittamisen suhteen, mietit, mitä uskallat tehdä ja onko sinulla erkauma. Voit olla hiljattain synnyttänyt tai synnytyksestä voi olla useampikin vuosi aikaa. Olet tervetullut neuvontaan myös vauvan kanssa. Neuvonnan avulla pääset hyvään alkuun ja voimme sopia seurantakertoja sen mukaan, mikä tuntuu sinusta tarpeelliselta.

Erkaumaneuvontaa antaa lantionpohjaan ja erkaumaan erikoistunut pilatesohjaaja ja äitiysliikunnan ammattilainen Miia Vauhkonen, jolla on vuosien kokemus raskaanaolevien ja synnyttäneiden naisten ohjauksesta sekä palautumisen tukemisesta.

Asiakaspalautetta neuvonnasta:

”Sain juuri minulle sopivia liikkeitä, joita treenaamalla kehoni palautuu raskaudesta ja synnytyksestä!

Yksilöllinen ohjelma juuri mun kehityskohteista, juuri mulle sopivaan aikaan ilman sitoutumista kurssiin. Vauvankin rytmit muuttuu koko ajan niin paljon, että voi olla helpotus ettei tarvitse yrittää sovittaa vauvan rytmejä kurssin rytmiin vaan ottaa tunnin silloin kun molemmat on pirteitä.

Toivoin alussa ehkä liikkeitä enemmän, mutta kotona tajusin että rajoitettu lista on parempi jotta kynnys treenin tekemiseen ei kasva. Oli hyvä että kyselit kaikista vaivoista jne koska aina ei muista itse oma-aloitteisesti kertoa, mutta joku vaiva voi johtua jostain virheasennosta tms jonka voisi itsekin korjata

Yksilöllinen, kiireetön tunti henkilökohtaista ohjausta juuri itselle sopivaan aikaan.”

Teen Erkaumaneuvontaa Kulosaaren Mommy&me:n (Kulosaarenpuistotie 42) viihtyisissä tiloissa.

Hinta: 80€/ 60min

Voit varata ajan suoraan tästä tai laittaa minulle s-postia osoitteeseen miia@vaumii.fi

Sinua voi kiinnostaa myös Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen -verkkokurssi.

Katso täältä hyvinvointivalmentaja Leeni Viion blogiteksti sekä video Takaisin omaan kehoon -konsultaatiosta.