Hyvinvoiva äiti -yksilövalmennus 

Hetki tehdä jotakin oman hyvinvoinnin eteen, kääntää katse itseensä, hengähtää.

Tämä on sinulle, joka huomaat hukanneesi itsesi jonnekin huonosti nukuttujen öiden ja kodinhoidon jalkoihin. Sinulle, joka kaipaat eteenpäin vievää keskustelua ja pysähtymistä oman itsesi äärelle. Sinulle joka haluat voida hyvin ja nauttia tästä hetkestä.

Tarjoan sinulle laatuaikaa itsesi kanssa, kupposen kahvia tai teetä kyytipojaksi. Annan sinulle luvan ja mahdollisuuden olla hetken se, joka tarvitsee, se jota kuunnellaan ja se jonka lausetta kukaan ei keskeytä tai lyttää omilla mielipiteillään. Tarjoan sinulle mahdollisuuden istua hetken aloillasi ja kuulla omat ajatuksesi ja tarpeesi.

Valmennuksen aihe voi liittyä melkeinpä mihin tahansa elämänalueeseen. Tärkeintä on, että olet valmis työskentelemään itsesi kanssa ja sinulla on voimia lähteä kohti tavoitettasi.

Äitiys on isojen muutosten aikaa niin keholle kuin mielellekin. Muutos itsessään on aina kriisi, vaikka se toisikin tullessaan iloisia asioita. Valmennus auttaa selkiyttämään ajatuksia, kuulemaan paremmin omat tarpeet ja viemään asioita konkreettisesti eteenpäin.

Asiakkaiden kokemuksia valmennuksista:

“Koin valmennuksen erittäin miellyttävänä ja voimaannuttavana. Minulla oli tunne, että voin olla avoin tilanteessa, omana itsenäni. Pienet tehtävät, joita tehtiin, olivat mielekkäitä ja yllättäviäkin. Ne tuovat ihan uudenlaisen näkökulman esiin ja niitä sisimpiä tuntoja, joita ei osaa pukea sanoiksi. Voin suositella valmennusta lämpimästi muillekin. Minua se auttoi jäsentämään asioita ja näkemään niitä hieman uudesta näkökulmasta.”

 “Valmennusten jälkeen jäi postiviininen ja valoisampi olo. Tunne, että tästähän tulee hyvä päivä.”

“Ensimmäinen kerta oli rankka, mutta avaava. Ylitin monia omia rajoja ja pelkoja. Uskalsin avautua, mikä oli vapauttavaa.”

 “Miia on luottamusta herättävä, positiivinen, rehellinen ja aito. Hän ei hätkähdä pienistä ja luo turvallisen ilmapiirin.”

  “Valmennus oli minulle herättävä ja silmiä avaava kokemus. Valmennus nosti esille asioita, joita oli tarpeen ottaa esille, itsensä tutkittavaksi. En voi sanoa, että valmennus oli miellyttävää koko ajan, koska asiat, joita käytiin läpi, olivat osittain aika kipeitäkin, mutta se vain kertoi sen, että niitä tuleekin käsitellä ja työstää.”

 “Olet herkkä, jämäkkä ja avoin. Sinuun voi luottaa ja kanssasi on kotoista olla.”

 “Olet valmentajana miellyttävä ja helposti lähestyttävä. Elekielesi ja puhetapasi ovat rauhoittavia sekä kannustavia. En keksi mitään huonoa sanottavaa.”

 

Miten pääsen valmennukseen?

Teen valmennuksia Mommy&Me:n viihtyisissä tiloissa Kulosaaressa.

Voit varata ajan suoraan tästä (Kulosaari/Miia Vauhkonen/life coaching)

Valmennus onnistuu myös skypen välityksellä -kysy lisää miia@vaumii.fi.

Hinta: 1. tapaaminen 100€ (90min) seuraavat 80€ (75min)

*

 

Hyvinvoiva äiti -sähköpostivalmennuspaketti

Soveltuu sinulle, jonka on vaikea irrottautua päiväaikaan miettimään omaa hyvinvointiasi ja jolle kirjoittaminen tuntuu luontevalta tavalta prosessoida asioita. Oma aika löytyy illalla lasten nukahdettua tai päiväunien aikaan. Sähköpostivalmennus ei sido sinua ajallisesti ja voit edetä siihen tahtiin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Sisältää: 4 eteenpäinvievää s-postia, joiden avulla oivallat itse oleellisen.

Hinta: 240€

Laita viestiä: miia@vaumii.fi niin pääset eteenpäin 🙂