Life coaching, coaching

Koska viimeksi olet todella pysähtynyt itsesi äärelle, kuullut omat toiveesi ja tarpeesi tai antanut tilaa unelmille?

Onko elämässäsi jokin asia, joka kaipaisi muutosta?

Tai onko sinulla jokin haave, jonka toteuttamiseen kaipaat tukea?

Ratkaisukeskeinen valmennus on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkalu, joka perustuu positiiviseen psykologiaan, kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, NLP:hen ja urheiluvalmennukseen. Valmennukset ovat voimaannuttavia, konkreettisia ja eteenpäinvieviä ja vaikuttavat usein elämänlaatuun välittömästi.

Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa kartoitetaan lähtötilanne, sydämentoiveet ja suunnataan katse kohti tulevaa. Valmentaja voi erilaisten kysymysten ja tehtävien avulla auttaa asiakasta kuulemaan omat toiveensa, määrittämään omat tavoitteensa ja suunnittelemaan hyvältä tuntuvan toimintasuunnitelman niiden saavuttamiseksi.

Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa olet itse pääosassa; oman elämäsi ja tilanteesi paras asiantuntija. Kaikki se mitä tulee tietää on jo Sinussa itsessäsi. Valmennus synnyttää uusia oivalluksia ja jäsentää ja kirkastaa jo olemassa olevaa tietoa.

Valmennus sopii moniin erilaisiin elämäntilanteisiin. Se voi liittyä itsetuntemukseen, vanhemmuuteen, arjenhallintaan, työelämään, ihmissuhteisiin, tai unelmaan jota kohti haluat lähteä kulkemaan.

Valmennus on täysin luottamuksellinen, tasavertainen kohtaaminen valmennettavan ja valmentajan välillä, joka voi tapahtua kasvotusten, puhelimitse tai skypen välityksellä.

Varaa aika 

Kysy lisää ja ota askel kohti unelmiasi <3

Asiakaspalautetta:

”Valmennuksessa keskityttiin minulle tärkeisiin asioihin, pidin erityisesti siitä, miten valmentajana kuuntelit ja olit läsnä. Koko ajan edettiin minun ehdoilla kiireettä. Se oli myös tärkeää, kun alussa sanoit, että juttelemme tulevaisuudesta.”

”Elämänmuutoksen kynnyksellä tunsin epävarmuutta ja epäuskoa itseäni kohtaan: pystynkö, jaksanko ja miten tästä nyt pitäisi edetä eteenpäin jne. Valmennuksessa harjoitusten avulla oivalsin, että voin edetä muutoksen polulla itseäni kuunnellen ja niin, että minulla on hyvä olla. Oivalsin myös sen, että matka on pitkä ( positiivisessa mielessä) ja että muutos on pysyvä.  Sain sisäistä rauhaa ja varmuutta, uskoa itseeni ja myös voimaa.”

”Valmennuksessa löysin itsestäni voimavaroja, joita en tiennyt aikaisemmin olevankaan.”

”Valmennus oli jollakin tavalla lempeästi positiivista ja ilmapiiri oli ihanan valoisa.”