Minä olen herkkyyttä ja voimaa. Kysymyksiä ja vastauksia. Oman tieni kulkija. Etsijä. Pohtija.

Minä olen kahden pienen pojan ylpeä äiti, yrittäjä, kokenut äitiyspilateksen ohjaaja, rakastava vaimo, lempeä ja kannustava valmentaja.

Olen empaattinen, lämmin, herkkä ja helposti lähestyttävä. Olen visuaalinen esteetikko, joka rakastaa pitkiä merkityksellisiä keskusteluja, kiireettömyyttä, harmoniaa ja kauneutta.

Olen koulutukseltani soveltavaan liikuntaan erikoistunut Liikunnanohjaaja (AMK), äitiyden eri vaiheisiin perehtynyt ja pitkän koulutuksen käynyt PilatesHealth -ohjaaja, Hypopressive (Level1) -ohjaaja, LCF LifeCoach, Positive Psychology Practitioner, sekä Mindfulness -ohjaaja. Tarkemmin käymistäni koulutuksista voit lukea LinkedIn: profiilistani.

Ohjaan pilatesta äitiyden eri vaiheisiin 8 vuoden kokemuksella raskaanaolevien ja synnyttäneiden pilatesohjauksesta, ja satojen tyytyväisten asiakkaiden eteenpäin saattelemana. Kouluttaudun ja kehitän osaamistani jatkuvasti ja huomioin kaikessa ohjauksessani lantionpohjan ja suorien vatsalihasten välisen erkauman. Teen työtäni halustani tuoda hyvää oloa äideille kehon liikkeen ja voimaantumisen, hengityksen ja rauhoittumisen myötä.

Valmennuksia minä en tee sinun yläpuoleltasi; Antaen neuvoja ja kertoen kuinka minä asian olen aina tehnyt tai ajatellut tai kuinka sinun tulisi ajatella. -Minä teen tätä sinun rinnallasi, positiivisen psykologian tutkittuun tietoon nojaten.

Minä olen tässä sinua varten. Tasavertainen. Nöyrä. Läsnä.

Miia <3