VauMii:n lempeästä tuoteperheestä löytyvät nyt myös ihanat verkkokurssit äitiyden eri vaiheisiin!

Mamapilates verkkokurssi tukee lempeästi muuttuvaa kehoa raskausaikana. Sen avulla huollat kehoa ja mieltä, valmistaudut synnytykseen ja säilytät yhteyden omaan kehoon. Lue lisää.

Mamapilates verkkokurssi VauMii

Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen on verkkokurssi, jonka avulla pysähdyt kehosi äärelle, tiedostat mikä on oleellista kehossasi synnytyksen jälkeen ja lähdet vahvistamaan kehoasi turvallisesti. Lue lisää täältä.

Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen verkkokurssi

Babypilates -verkkokurssi on jatkoa Lempeästi liikkeelle -verkkokurssille. Sen avulla vahvistat keskivartaloasi eteenpäin joko itsekseen tai yhdessä vauvan kanssa. Lue lisää.

Babypilates verkkokurssi VauMii

 

Hypopressive -verkkokurssilla pääset tutustumaan Hypopressiven mielenkiintoiseen hengitystekniikkaan, oman kehosi syvien corelihasten toimintakykyyn sekä harjoittelemaan ohjatusti. Lue lisää.

Hypopressive verkkokurssi

Äidin ikioma juoksulupa on verkkokurssi, jonka pohjalta ymmärrät, mihin kiinnittää huomiota kehossasi synnytyksen jälkeen ja mitä juoksu naisen keholta vaatii. Pääset tekemään lihaskuntotestin, jonka puhtaasti läpäistyäsi saat keholtasi juoksuluvan. Lue lisää.

Äidin ikioma juoksulupa verkkokurssi VauMii

Verkkokurssit voi maksaa myös liikuntaeduilla: Smartum, Edenred, E-passi ja EazyBreak. Laita näitä käyttäessäsi viestiä: miia@vaumii.fi