Babypilates Basics – KAIKKI SE OLEELLINEN nyt selkeästi videolla

 

Onko sinun vaikea/ mahdotonta sitoutua viikoittain järjestettävään kurssiin? Tuntuuko vauvan kanssa ryhmäliikuntaan osallistuminen sinusta stressaavalta ajatukselta, mutta jumppaisit mielellään kotona vauvan kanssa, jos tietäisit mitä sinun on turvallista ja ennen kaikkea hyödyllistä tehdä? Tai kaipaisitko tukea kotiharjoitteluun kurssin tai yksilötapaamisen ohelle?

 

Nyt sinun on mahdollista harjoitella Babypilates Basics -kurssin keskeisimpiä asioita videon avulla, omassa kodissasi ja juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.  Pakettiin sisältyy kaksi noin puolen tunnin mittaista suomeksi ohjattua, laadukasta videota; Pilateksen keskeiset periaatteet ja Babypilates Basics. Videot ovat myynnissä täällä.

 

Pilateksen keskeiset periaatteet

Pilateksen keskeiset periaatteet –videolla käydään läpi ne asiat, jotka ovat koko ajan läsnä pilatesharjoittelussa: syvä lateraalinen hengitys, yhteys syviin corelihaksiin, selkärangan ja lapaluiden neutraaliasento sekä lapatuki. Vasta kun nämä asiat ovat hallussa, voit saada pilatesharjoituksista kaiken hyödyn irti myös vauvan kanssa. Tällä videolla opetan myös, kuinka syvä poikittainen vatsalihas aktivoidaan oikein, mikä on esimerkiksi erkauman kuntoutuksessa hyvin keskeisessä roolissa. Kertaan myös kuinka tuot nämä periaatteet pystyasentoosi ja sitä kautta arkeesi. Kehon ohjaaminen ryhdikkääseen pystyasentoon on yksi edellytys kehon palautumisprosessin onnistumiselle.

 

Babypilates Basics video

Babypilates Basics – videon mukana voit tehdä puolen tunnin mittaisen turvallisen pilatesharjoituksen joko yksin tai vauvan kanssa. Videon harjoitteet ovat niitä kaikkein lempeimpiä pilatesharjoitteita; alkaen lateraalisesta palleahengityksestä selinmakuulla. Nämä liikkeet on valittu niin, että niiden tekeminen olisi äidille turvallista jo hyvin piankin synnytyksen jälkeen, oli taustalla sitten sektiota tai kehossa vielä reilustikin erkaumaa jäljellä. En lupaa näillä videoillani kuitenkaan kuntouttaa ketään –koska tiedän hyvin, että se vaatii usein yksilöllistä kädestä pitäen ohjausta tai fysioterapiaa, mutta sen voin luvata, että nämä harjoitteet ovat turvallisia ja oikein tehtynä myös tehokkaita ja voivat osaltaan tukea äidin palautumista.

Kyllä, haluan videot itselleni!

 

Videolla sinua ohjaa synnytyksen jälkeiseen pilatesharjoitteluun, lantionpohjaan sekä erkaumaan perehtynyt Liikunnanohjaaja (AMK), pitkän koulutuksen käynyt PilatesHealth -ohjaaja, 2 lapsen äiti, Miia Vauhkonen, jolla on Babypilateksen ohjaamisesta 6 vuoden kokemus. Nämä videot ovatkin syntyneet, koska asiakkaat ovat niitä niin hartaasti toivoneet. Videoiden kuvauksesta ja editoinnista vastaa Traventum Oy.

 

Näiden videoiden avulla:

 • opit hengittämään syvään
 • löydät selkärangan neutraalin asennon
 • tiedät kuinka syvä poikittainen vatsalihas aktivoidaan
 • tulet tietoisemmaksi ryhdistäsi ja vahvistat sitä
 • saat rauhallisen hetken päivääsi
 • ymmärrät miten pienet asiat oikein tehtynä ovat tehokkaita
 • opit minkälaiset harjoitteet vahvistavat syvää poikittaista vatsalihasta
 • vakautat lantionseutua
 • alaselkävaivat vähenevät
 • keskivartalosi vahvistuu
 • harjoitat lantionpohjan lihaksia
 • saat ideoita kuinka voit tehdä lempeän harjoituksen vauvan kanssa
 • tuet mahdollisen erkauman palautumista

 

Tästä voit lukea palautetta videot katsoneilta:

 

“Video oli erittäin hyödyllinen. Tässä oli samat asiat, kuin ekalla kokoontumisella basics -kurssilla. Itselläni ainakin meni monta asiaa ohi, kun imetin vauvaa jne. Nämä perusasiat ovat tosi tärkeitä kaiken jatkon kannalta pilateksen harrastamisessa, joten on hyvä, että niihin voi palata rauhassa, kun on sellainen hetki. On tärkeää, että poikittaisen vatsalihaksen tuki ja selän neutraaliasennot ovat kunnossa, kun jatketaan vaativammilla harjoitteilla. Näitä asioita on hyvä kerratakin, vaikka olisi jonkun aikaa pilatesta jo tehnytkin ja tähän videoon voi palata aina ja tarkistaa siitä perusasioita.”

 

“Mun mielestä tämä oli tosi hyvä video. Olen jonkin verran käyttänyt kuntosalien jumppavideoita ja niihin verrattuna tämä on aivan loistava. “

 

“Sinulla on niin rauhallinen, positiivinen ja lempeä tapa ohjata livenäkin ja se tunnelma välittyi myös tästä videosta. Ilmaisit kaikki asiat niin selkeästi, että oli helppo ymmärtää, mitä ollaan tekemässä.”

 

“Video on todella hyödyllinen! Netissä löytyy vaikka ja kuinka paljon tietoa, mutta sieltä on vaikea karsia se oleellinen ja näissä videoissa se tulee esille. “

 

“Tarpeeksi rauhallinen tahti ja helposti ymmärrettävä.”

 

“ Pilateksen perusteet –videota voisin suositella ihan jokaiselle äitiysfysioterapia-asiakkaalleni vaikka pilates ei olisi ennestään tuttua. ”

 

Klikkaa tästä verkkokauppaan ja osta videot kotiin 🙂