Äiti ja tunteet -onlineworkshop

Äitiyden myötä moni kertoo tunneskaalansa laajentuneen molempiin suuntiin; samaan aikaan rakkauden ja ilon tunteet ovat ylitsevuotavia ja toisaalta myös ne vaikeat tunteet, kuten viha, pelko ja suru voivat olla entistäkin vahvemmin läsnä.

Äiti ja tunteet -onlineworkshopissa pysähdytään tunteiden äärelle, opetellaan kohtaamaan vaikeita tunteita ja luomaan myönteisiä.

Itsemyötätunnosta voimaa -onlineworkshop

Mitä itsemyötätunto on ja kuinka sitä voi harjoittaa arjessa. Mitkä ovat ne yleisimmät väärinkäsitykset ja mikä voima sanoilla ja kosketuksella on?

Tämä workshop on sinulle, joka vaadit itseltäsi paljon. Sinulle, jonka mieli arvostelee ja kritisoi eritoten sinua itseäsi ja myös silloin kun sinulla on vaikeaa. Tämä on sinulle, jolla juuri nyt on haasteita elämässä, tarvetta tuelle, rohkaisulle ja lempeille sanoille.

Autan sinua löytämään itsestäsi sitä voimaa, lempeyttä ja lohtua, jota kaipaisit muilta.

Ke 28.10. klo 18-19.30 Online

Hinta: 43,40

Ilmoittautuminen: miia@vaumii.fi tai verkkokaupasta

Mindfulness tutuksiKiinnostaako sinua Mindfulness? Haluaisitko parantaa läsnäolon taitojasi, muttet oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle?

Su 9.2. klo 12-13.30 sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan Mindfulness -harjoitteluun pienryhmässä ja saada helppoja työkaluja läsnäolon lisäämiseen arjessasi.

Mindfulness on huomion tuomista tämän hetken kokemukseen avoimella, uteliaalla, hyväksyvällä ja lempeällä asenteella. Workshop johdattaa sinut lempeästi harjoitusten ja keskustelujen kautta ymmärrykseen siitä, mitä on mindfulness ja kuinka läsnäolon taitoa voi harjoittaa kiireisessäkin arjessa. Tutustumme tietoiseen vuorovaikutukseen ja pysähdymme lopuksi vahvistamaan lempeyden ja ystävällisyyden tunteita harjoituksen avulla.

Mindfulnessin pariin sinut johdattaa Mindfulnessohjaaja Miia Vauhkonen (Certified Mindfulness Facilitator CMIF).

Su 9.2.2010
Klo 12-13.30
Kulosaaren puistotie 42
Hinta: 45€

Voit ostaa workshopin suoraan verkkokaupasta

Tai kysellä lisää: miia@vaumii.fi

Workshop VauMii Hyvinvointi Keho ja Mieli Helsinki

Äidin ikioma ”sunnuntaihellittely” 

Kaipaatko pientä breikkiä? Omaa aikaa? Tai syviä hengityksiä, kehoasi huoltaen ja mieltäsi vahvistaen?

Tämä on juuri sinulle <3

Stressi -hallinnasta sallintaan <3

klo 9.00-13.30
Hinta: 115€ (sis. alv 24%)

Pysähdytään tähän hetkeen, tullaan läsnä omaan kehoon, vahvistutaan ja voimistutaan, sekä rentoudutaan syvään. Pilatestunnin jälkeen Hunaja Cafe:n herkullinen, aisteja hivelevä, Breku odottaa keittiössä ja laitetaan kahvi porisemaan. Aamupalan jälkeen siirrytään kehon hellimisestä mielen ravitsemiseen, ja puhutaan tällä kertaa stressistä ja miten suhtautumisemme stressiin vaikuttaa hyvinvointiimme, sekä siitä miten ravinnolla voi helpottaa stressivatsan oireilua.

HunajaCafe:n Breku:

Ihana kerrospuuro gluteiinittomasta kaurasta ja voimauttavasta kurkumaisesta Chiasta; taatelisiirappia, soijajogurttia, raaka-kaakaonibsejä ja talven raikkaita sitrushedelmiä

Gluteiinitonta siemenleipää, Artisokka-pinaattihummusta, Siemenlevitettä, Kurkkua, Microyrttejä

Sitovat ilmoittautumiset: miia@vaumii.fi
Mukaan mahtuu vain ensimmäiset 9 hlö:ä, joten toimithan nopeasti!

Päivän sisällöstä vastaa:
Pilates Health-ohjaaja, LCF LifeCoach, Positiivisen psykologian Practitioner Miia Vauhkonen

sekä Ravintoneuvoja Cecilia Portnoj

***

Tunne mitä tunnet 28.4.2019

Luonteenvahvuuksista voimavaroja 10.2.2019

Arvot ja ajankäyttö 28.10.2018

***

Palautetta edellisestä hellittelystä, jossa käsiteltiin arvoja ja ajankäyttöä:

”Aivan ihana. Heti alkurentoutuksessa nousi vedet silmiin, kun oli niin rentouttavaa ja ihanaa. Musiikki täydensi kokemuksen. Pilates tuntui kehossa todella hyvältä, hellittelevältä ja parantavalta. Aamiainen oli aivan ihana makuelämys ja visuaalisesti kaunis. Arvoja oli mielenkiintoista ja innostavaa pohtia. Halu tuntea itsensä paremmin -matka jatkukoon. <3”

”Oli ihanaa ja hyödyllistä pysähtyä hetkeksi arjen keskellä, kiitos! Aamupala oli superhyvää”

”Kiitos rentouttavasta ja ajatuksia herättävästä äidin sunnuntaihellittelystä! Järjestys ja sisältö olivat tosi hyviä. Oli ihana aloittaa päivä pilateksella ja rentoutuksella.”

”Tosi hyvä setti! Vastasi odotuksia. Oli hyvä, että oli aikaa itse miettiä asioita, eikä liian kiireellä eteenpäin. Hyvin koostettu alusta loppuun. Ei mitään turhaa. Eteni hyvin: ensin pilates, sitten rentoutus, aamupala, pohdinnat, joita hyvin ohjasit eteenpäin. Oli myös hyvä, että jokainen sai sanoa, mitä halusi.”

”Kiitos Miia, oikein ihana sunnuntai. Erittäin hyvä alustus. Ihana aamupala ja pilatestunti.