VauMii:n lempeästä tuoteperheestä löytyvät nyt uunituoreet verkkokurssit!

Mamapilates tukee lempeästi muuttuvaa kehoa raskausaikana. Sen avulla huollat kehoa ja mieltä, valmistaudut synnytykseen ja säilytät yhteyden omaan kehoon. Lue lisää.

Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen on verkkokurssi, jonka avulla pysähdyt kehosi äärelle, tiedostat mikä on oleellista kehossasi synnytyksen jälkeen ja lähdet vahvistamaan kehoasi turvallisesti. Lue lisää täältä.

Babypilates -verkkokurssi on jatkoa Lempeästi liikkeelle -verkkokurssille. Sen avulla vahvistat keskivartaloasi eteenpäin joko itsekseen tai yhdessä vauvan kanssa. Lue lisää.

Hypopressive -verkkokurssilla pääset tutustumaan Hypopressiven mielenkiintoiseen hengitystekniikkaan, oman kehosi syvien corelihasten toimintakykyyn sekä harjoittelemaan ohjatusti. Lue lisää.

Äidin ikioma juoksulupa on verkkokurssi, jonka pohjalta ymmärrät, mihin kiinnittää huomiota kehossasi synnytyksen jälkeen ja mitä juoksu naisen keholta vaatii. Pääset tekemään lihaskuntotestin, jonka puhtaasti läpäistyäsi saat keholtasi juoksuluvan. Lue lisää.